Toc Gelat

by toc al mar aiguablava

L’espai s’ubica en una antiga caseta de pescadors a la vora del Mediterrani a la platja d’Aiguablava de Begur. El projecte consisteix en convertir en gelateria un espai de dimensions reduïdes, amb escales, altell i particions diverses fruit de múltiples intervencions.

L’objectiu és convertir-lo en un lloc agradable, fresc i divertit. Un lloc que convidi el consumidor a entrar-hi i fer-li l’espera agradable mentre s’allunya de la canícula estival.

Derrocant el forjat es guanya volum, es genera amplitud i s’exposa la coberta de bigues, llistons i rajola original. Els miralls esdevenen aquí còmplices de l’estratègia amplificadora.

Mitjançant l’ús del color, el disseny de les pantalles de vímet amb forma de cornet gegant i l’exuberant vegetació suspesa del sostre es pretén reforçar el concepte estiuenc.

Arquitectura: Anna Sabrià
Projecte en col·laboració :Jordi Ginabreda, interiorisme
Fotos: Marcela Grassi

Altres projectes