Gran Fondo Community

centre especialitzat en ciclisme

Les comarques gironines han esdevingut destí obligat per als amants del ciclisme. El complex esportiu Gran Fondo concentra en 750 m² tot allò necessari per practicar-lo. Botiga, taller i gimnàs especialitzats; consultes de nutrició, fisioteràpia i biomecànica, així com zona de cafeteria i els seus serveis subsidiaris havien de trobar encaix en una nau ubicada dins un centre comercial.

Donar forma i personalitat a aquest programa múltiple era el repte. Les dues façanes cegues acullen tots els serveis en dos cossos que s’obren a un gran espai central a doble per les dues façanes obertes al màxim a la llum i el cel empordanesos. Hi trobem la botiga i la cafeteria i s’hi aboca tota la resta, es crea així un joc de perspectives que permet albirar tota l’oferta amb un cop d’ull.
El taronja dels reflectors i el verd de paisatge són l’elecció cromàtica per acabar vestint aquest nou espai amb vocació d’erigir-se en punt de trobada i centre de referència per als amants de la bicicleta.

Arquitectura Anna Sabrià
Projecte en col·laboració amb Jordi Ginabreda, interiorisme
Fotos: Lluís Català i Xavi Juanola

Altres projectes