Casa JN

canvi d’us de gimnàs a habitatge

Una parella, pares de dos bessons molt futbolers, adquireixen un gimnàs entre mitgeres per reconvertir-lo en el seu habitatge. Desenvolupem el programa situant l’estar i la cuina configurant un sol espai amb obertures a nord i a sud en planta segona on poden gaudir de la màxima llum. En planta primera es desenvolupa el programa de nit, habitacions, banys i rentador, i en planta baixa situem el garatge i un espai de “farres” en contacte amb el camp de futbol que fa les delícies dels bessons. Cal destacar les habitacions dels fills, que ocupen la façana sud, dividida en tres crugies, un espai central compartit i una habitació simètrica a banda i banda. Les grans portes corredisses els permeten sumar els espais i convertir les habitacions en una gran zona compartida i, a més a més, sense els armaris convencionals, darrere el capçal del llit hi ha un espai per desar roba que ha permès economitzar solucions i ocultar roba i jocs per deixar l’habitació impecable en un obrir i tancar d’ulls.

Fotos: Lluís Català

Altres projectes