El nostre equip
Anna Sabrià, arquitecta
L’any 2014 obro el meu estudi després d’un llarg bagatge en bons despatxos professionals.
Després d’un inicis marcats pel treball centrat en les obres de rehabilitació d’habitatge, començo un projecte que canviarà el rumb professional de l’estudi: el restaurant Bo.TiC de Corçà, actualment amb dues estrelles Michelin.
Allà emprenc una nova aventura que em portarà a centrar-me i especialitzar-me en el sector de l’hostaleria i la restauració, i que uneix les meves passions, l’arquitectura i la gastronomia.
Actualment des de l’estudi combinem els treballs d’habitatge, hostaleria i restauració.
Progressivament he anat teixint una xarxa de col·laboradors que em permet dir que treballo amb un equip pluridisciplinari que s’ajusta a les necessitats de cada un dels projectes; podem oferir els serveis integrals d’arquitectura, enginyeria, interiorisme, estructures o paisatgisme, disseny gràfic, estudis de viabilitat amb tècnics turístics, economistes i geògrafs…
Tots nosaltres, disposats a pensar, crear o matisar idees, per a espais públics o privats, grans o petits, interiors o exteriors, incorporant el coneixement a la professió i a l’experiència, les dosis justes d’arrelament al territori i de compromís amb la feina ben feta.
Equip de col·laboradors
Míriam Jorba
Arquitecta
Robert Gelabert
Arquitecte tècnic
Sergi Freixes
Disseny gràfic
David Vilà
Tècnic en il·luminació
Criteris
Consultoria turística
Xavi Juanola
Arquitecte
Gerard Formentí
Enginyer en estructures
Anna Giménez
Arquitecta
Proisotec Enginyeria
Instal·lacions
Laia Llagostera
Arquitecta urbanista