El nostre equip

Anna Sabrià, arquitecta

L’any 2014 obro el meu estudi després d’un llarg bagatge en bons despatxos professionals.

Després d’un inicis marcats pel treball centrat en les obres de rehabilitació d’habitatge, començo un projecte que canviarà el rumb professional de l’estudi: el restaurant Bo.TiC de Corçà, actualment amb dues estrelles Michelin.

Allà emprenc una nova aventura que em portarà a centrar-me i especialitzar-me en el sector de l’hostaleria i la restauració, i que uneix les meves passions, l’arquitectura i la gastronomia.

Actualment des de l’estudi combinem els treballs d’habitatge, hostaleria i restauració.

Progressivament he anat teixint una xarxa de col·laboradors que em permet dir que treballo amb un equip pluridisciplinari que s’ajusta a les necessitats de cada un dels projectes; podem oferir els serveis integrals d’arquitectura, enginyeria, interiorisme, estructures o paisatgisme, disseny gràfic, estudis de viabilitat amb tècnics turístics, economistes i geògrafs…

Tots nosaltres, disposats a pensar, crear o matisar idees, per a espais públics o privats, grans o petits, interiors o exteriors, incorporant el coneixement a la professió i a l’experiència, les dosis justes d’arrelament al territori i de compromís amb la feina ben feta.

Equip de col·laboradors

Míriam Jorba
Arquitecta

Robert Gelabert
Arquitecte tècnic

Sergi Freixes
Disseny gràfic

David Vilà
Tècnic en il·luminació

Criteris
Consultoria turística

Xavi Juanola
Arquitecte

Gerard Formentí
Enginyer en estructures

Anna Giménez
Arquitecta

Proisotec Enginyeria
Instal·lacions

Laia Llagostera
Arquitecta urbanista