_M0A1173_M0A1146 1_M0A1243_M0A1186_M0A1281_M0A1223

Clients

Projecte de quarto de pastisseria per al Restaurant Miramar de Paco Pérez a Llançà

Description

L’encàrrec consistia en transformar un petit espai de cuina i un petit racó de la sala adjacent a la cuina en el nou “quarto de pastisseria” del Restaurant Miramar. Un espai obert a la vista dels comensals per què puguin gaudir de l’espectacle de veure treballar coordinadament el treball dins la cuina d’un restaurant amb 2 estrelles Michelin. L’objectiu: ordenar un espai per què sigui funcional i atractiu alhora. Complir amb les necessitats tècniques, incorporar tots elements al nou mobiliari de cuina, per tal que a cuina no quedi plena de petits electrodomèstics i eines, si no que tot estigui integrat; una il·luminació eficient; bon aïllament acústic respecte a la sala; bona visió de la cuina. El treball conjunt realitzat amb Complet Hotel permet integrar la maquinària de fred: neveres, congeladors, cubetes de gelats, cubeta de nitrogen, les fustes de tallar, per tal de tenir un pla de treball continu entre les encimeres de neolith i tots els utensilis de suport. Els materials emprats: neolith, acer inoxidable i vidre. El neolith és present a les 6 cares de la sala: en el paviment, les parets, el sostre també ens atrevim amb el mateix revestiment integrant l’enllumenat que és una tira de led col·locada amb un perfil d’alumini enrasat al sostre. Les estanteries integrades a l’espai es realitzen també en neolith i incorporen una tira led. Els recercats dels passos i de la zones de treball es treballen en negre, en els passos en acer pintat al foc -protegeixen totes les cantonades-. Un passamà d’acer inoxidable confereix un acabat elegant a les encimeres i a la vegada protegeix el cantell del neolith. Veure l’espai de treball des del menjador arrodoneix l’experiència de gaudir d’un esplèndid àpat al Miramar de Paco Pérez.

Fotos: Lorenzo Vecchia