Restaurant Hotel Ses Vinyes

esclanyà

Ens sobta la primera visita al local, una sala allargada amb unes finestretes són l’únic contacte amb l’exterior privilegiat. Una pèrgola a l’exterior on només es pot accedir a través d’una porta de 90 cm d’amplada i una pregunta del client: “Què podem fer?” La primera obsessió passa per connectar interior i exterior, proposem obrir tota la façana, col·locar unes portes corredisses que queden embegudes dins les parets i que ens permeten la relació directa amb la terrassa. Proposem allargar la pèrgola fins a l’interior del local. Incorporem el color verd a les parets interiors i fem entrar el jardí a l’interior del restaurant afegint verd natural suspès entre el rastell. El mobiliari no distingeix interior i exterior, combinem la fusta i el marbre Macael. Volem fer desaparèixer el dins i el fora, tenim un gran porxo per rebre i servir els comensals durant tot l’any.

Arquitectura: Anna Sabrià
Projecte en col·laboració: Jordi Ginabreda, interiorisme
Fotos: Lluís Català

Altres projectes