DSC_5670_petit DSC_5673_petit DSC_5677_petit DSC_5686_petit DSC_5697_petit

DSC_4716_petit DSC_4722_petit DSC_5655_petit DSC_4734_petit DSC_4726_petit

cuina_5716_petit cuina_petit (2) cuina_petit DSC_4678_petit DSC_4704_petit

cuina_5616_petit cuina_5625_petit cuina_5634_petit cuina_5640_petit cuina_5641_petit cuina_5646_petit

01_exterior 02_exterior

00_exterior

Description

Reforma i ampliació restaurant Bo.TiC, Corçà L’Albert Sastregener i La Cristina Torrent van encarregar-me un projecte amb una idea molt concreta:  unir PASSAT-PRESENT-FUTUR en la nova seu del restaurant Bo.TiC El projecte ha volgut recollir aquesta premisa inicial dels clients: PASSAT: El Reconeixement del paisatge  i entorn immediat... preservació dels materials i estructura original de la finca-façanes. La conservació del volum original i eliminació de les construccions adjacents (galliner, safareig..), preservació dels murs de pedra i  parets d'obra vista. PRESENT: El temps present:  els coneixements assolits, el context socio-cultural actual, la família: creixent i canviant...la capacitat  d'adaptació al canvi.  Reconeixement del client, qui són, com són, què busquen, per què els agradava de l’antic Bo.TiC  i per tan que calia preservar FUTUR: allò que serà. Les voluntats, les il·lusions i els objectius a assolir. El futur lligat a la tecnologia. Els materials i les geometries: de la coberta tradicional de dues aigües a la coberta plana.  Materials que facilitin el treball i les prestacions dels espais: acústica i tèrmicament. Volumètricament tenim 3 plans diferenciats que s’aboquen cap al pati de la finca: el cos de recepció de formigó vist; un cos alt d’acer corten que allotja el primer menjador i vinoteca i que ens permet la introducció de la llum natural a la part més interior de la cuina i que allotja totes les instal·lacions del restaurant i finalment la façana de pedra amb coberta a 2 aigües, que ens apareix en tercer pla. La cuina té un paper protagonista en aquest projecte de manera que està oberta al jardí i a les sales i el client  pot entreveure els moviments de la cuina en tot moment, convidant-los a participar de tot el procés d'elaboració. www.bo-tic.com


veure projecte