DSC_6742

DSC_6743

DSC_6732

DSC_6745

DSC_6749

DSC_6754

Clients

Ca l’Anna

Description

Reforma interior d’un pis a primera línia de mar. La voluntat de la propietària era veure el mar mentre cuinava. Aquesta va ser la primera premissa amb què vam treballar, per a convertir una distribució bastant triturada en un pis obert a mar. El pis conserva la seva distribució original en la zona de nit, però la zona de dia va reconvertir-se del tot al tirar els envans existents a terra que donaven lloc a un petit rebedor, generosa cuina amb rebost i un menjador petit a la façana sud mirant a mar. Un estintolament de la paret de càrrega, va permetre guanyar metres d’estar al incorporar-hi el rebedor. La cuina es va redimensionar per a l’ús que se’n fa, es va encaixar en un quadrat d’uns 2.5x2.5m de manera mentre es cuina es pot veure la platja, a través d’una tarja de vidre fixe.