L’any 2014 obro el meu estudi després d’un llarg bagatge en bons despatxos professionals.

Després d’un inicis marcats pel treball centrat en les obres de rehabilitació d’habitatge, començo un projecte que canviarà el rumb professional de l’estudi: el restaurant Bo.TiC de Corçà, actualment amb dues estrelles Michelin.

Allà emprenc una nova aventura que em portarà a centrar-me i especialitzar-me en el sector de l’hostaleria i la restauració. Des de l’àmbit pràctic treballo  en projectes de restaurants  i en paral·lel amplio la meva formació per continuar aprenent del sector que em permet unir les meves passions, l’arquitectura i la gastronomia.

Progressivament he anat teixint una xarxa de col·laboradors que em permet dir que treballo amb un equip pluridisciplinari que s’ajusta a les necessitats de cada un dels projectes; podem oferir els serveis integrals d’arquitectura, enginyeria, interiorisme, estructures o  paisatgisme, però també els de disseny gràfic, estudis de viabilitat amb tècnics turístics, economistes i geògrafs.

Tots nosaltres disposats a pensar, crear o matisar idees, per a espais públics o privats, grans o petits, interiors o exteriors, incorporant al coneixement, la professió i a l’experiència, les dosis justes d’arrelament al territori i de compromís amb la feina ben feta.

Arquitecta tècnica per la UdG l’any 2000, arquitecta superior per la Ramon Llull el 2008 i postgrau en Arquitectura Hotelera per l’escola Sert.

Actualment, professora del Màster en Direcció Hotelera de la UdG  en l’assignatura de  disseny d’instal·lacions hoteleres.

ANNA

SABRIÀ BENITO


arquitecta i aparelladora

COL·LABORADORS

MÍRIAM

JORBA


Arquitecta

XAVI

JUANOLA


Arquitecte

ROBERT

GELABERT


Arquitecte tècnic

GERARD

FORMENTÍ


Enginyer industrial

Especialitzat en estructures

ANNA

GIMÉNEZ


Arquitecta

Especialitzada en renders

SERGI

FREIXES


Disseny gràfic

DAVID

VILÀ


Tècnic en il·luminació

PROISOTEC

ENGINYERIA


Instal·lacions

CRITERIS


Consultoria turística