DSC_8291DSC_8213DSC_8250 DSC_8216 DSC_8279 DSC_8260 DSC_8253 DSC_8243 DSC_8237 DSC_8235 DSC_8213 DSC_8291

Clients

Oficines al Consorci Sant Gregori

Description

El Projecte consisteix en l'adequació d'unes antigues aules en les oficines d'administració del Consorci Sant Gregori. La proposta d'intervenció s'ubica en l'edifici dels serveis generals, administració i direcció del complex sant Gregori. Ens demanen que repensem l'espai per tal de generar noves inèrcies entre els treballadors, reubicar-los, dotar-los d'uns espais més acollidors, eficients a nivell d'il·luminació, acústica i que facilitin la coordinació de les seves tasques. Entre les directrius ens reiteren la necessitat que els espais siguin alegres i desenfadats. Dissenyem una petita oficina paisatge on puguin treballar 8 persones en un mateix espai i al seu darrera ubiquem els 4 despatxos dels caps d'àrea, la separació en vidre per tal d'aconseguir una relació visual directa entre tots els treballadors. Tan els despatxos com l'espai de treball comunitari es poden observar des dels passadissos creant així una relació directa amb la resta d'usuaris de l'edifici. La sala de reunions és també visible des de dels àmbits més públics, repetint la modulació i materials emprats en la resta d'espais administratius. En el projecte emprem bàsicament 3 materials: Fusta, vidre, fenòlic. En el pla vertical, fusta d'avet, massís per a les mampares de oficina i amb tricapa a les portes, i mobiliari fet a mida; el vidre com a element divisori, el fenòlic blanc en el pla horitzontal taules de treball. Aquests tres materials contrasten sobre el negre del terratzo original recuperat, que només s'ha polit i abrillantat. Projecte en col·laboració amb Gerard Formentí, enginyer